Grattis

Grattis <3

Idag skickas en stor grattiskram till Jennas alla syskon som fyller 7 år <3 Vi får se vad jag ska hitta på för att fira Jenna ordentligt 🙂 Alla hundar har självklart en alldeles egen plats i hjärtat, alla är olika men så otroligt älskade för att just var och en är som den är <3 Jenna har alltid varit väldigt lätt, vill göra rätt och ställer alltid upp på vad jag än önskar. En vän hund som gillar alla men talar tydligt om för slynglar som inte sköter sej att nu skärper du dej. Vi är nog ganska lika egentligen, gillar ordning och reda men är väldigt snälla 🙂 Vi har haft otroligt mycket roligt ihop och jag hoppas att vi får många härliga år till tillsammans <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.