Nedräkning

Nedräkning

Idag är det 7 veckor kvar tills, förhoppningsvis, Karda ska valpa. Det är spännande tider 🙂 Karda mår förträffligt och är pigg på allt vi hittar på under dagarna 🙂

Igår kväll var det träning. Det blev svåra utmaningar för hundarna men dom tuffar på och fixar övningarna. Ibland låg vinden helt fel för dom och kom dom det minsta fel så missades dummisen. Då fick dom verkligen jobba på att komma rätt och inte vimsa ut för mycket, minnet är bra att ha, var på ett ungefär apporten hamnade.

Efter pausen var det dags för dom äldre hundarna att haka på. Eftersom Jenna just löpt och Tova löper så blev det nya utmaningar för Sam, Valter och Porter. Nog åkte näsan upp i vädret på dom när tikarna kom men är det arbete så är det bara det som gäller 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.