Knottplåga

Knottplåga

Vi åkte till vattnet för att träna Freja, Tova, Karda, Tali och Jenna. Det är ytterligare en underbar morgon så vi såg fram emot en härlig visit vid vattnet. Så blev det knappast! Det var så himla mycket knott, har aldrig någonsin sett denna mängd av dom, tjockt av dom överallt 🙁 Det blev till att snabbt ändra taktik så vi började på ett ställe och tränade hundarna på att jobba samtidigt för att få det effektivt. En hämtar, nästa dummies kastas ut och levereras av nästa hund. När alla var klara på ett ställe skyndade vi till nästa och gjorde om allt. Dom klarar galant att jobba i följd och bryr sej inte det minsta om mötet på vattnet, dom har alla ett arbete att utföra och då fokuserar man på det 🙂 Vi styrde snart kosan hem igen och fortfarande känns det som om det kliar mest överallt, vidrigt mycket knott var det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.