Kardarapport

Kardarapport

Karda tror vi är dräktig, hennes mage växer så sakta och ska snart öka ännu mer i omfång. 5 veckor kvar tills vi vet vad som döljer sej därinne 🙂

Britt och jag började med att trimma Eros och Loke, mycket päls var det som skulle bort men så fina dom blev efteråt 🙂 Glada i hågen tog vi hundarna för att träna vatten. Lille Ture ville jag se om han kunde sitta kvar när jag kastade och vi gick även fritt följ fram till vattnet, allt gick så bra. Han simmar fint och har inga problem med näckrosor och avlämningarna var över förväntan 🙂

Loke och Tali fick halvdolda linjetag. Vi kastade ut vid ena sidan och gick till motsatt sida för att skicka ända bort till vassen, gick väldigt bra 🙂 Gamle Eros fick långa markeringar så han fick jobba av sej han också 🙂 En riktigt bra dag 🙂

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.