Lite blandat

Lite blandat

Idag var det tänkt att Eva och Ville skulle komma för en tjuvträning men när jag var på väg hem så jag att det började bli svarta moln och även blixt från dom. Bäst att ringa och ställa in vilket var tur för det smällde rätt rejält och då ska man inte vara i skogen.

Doris har kommit hem från Stefan. Hon hoppar över det mesta så jag gjorde ett test med att höja grinden med ett galler, vill gärna ha koll på henne och veta att hon håller sej i skinnet. Döm om min förvåning när hon flyger över grinden in i trädgården, gör ett varv och flyger över ut på gården igen 🙁 Hur 17 bär hon sej åt? Bäst att plocka bort gallret fort som attan så hon åtminstone stannar kvar i hundgården……

Läste dagens tidning och där var en artikel om att F7 ska till Mali. Jag gillar inte alla resor Kenneth ska göra men det är hans jobb och jag kan bara hålla tummarna att allt ska gå bra. Dom är försiktiga och tar inga risker men man vet aldrig bakom vilken buske det ligger en dåre. Att åka till Mali tycker jag instinktivt illa om, det kommer att bli en lång väntan på att han ska komma hem igen. Han åker inte än på några månader och ska efter första omgången tillbaka ytterligare en gång. Egentligen undrar jag vad vi har där att göra överhuvudtaget……. men det går säkert bra även denna gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.