Härliga lördag

Härliga lördag

Igår kom Kenneth hem efter att ha varit på Korsika och även i Toulouse, hoppas det stavas så….. Han har varit där med jobbet och låtit legionärer hoppa från Hercules i dagarna 5. Det verkar var en helt annan utbildning på dessa, mycket tuffare än för våra svenska soldater men så har dom också betydligt tuffare uppgifter att utföra. Inget för veklingar alltså.

Legionen har en vingård där all vinst går till skadade och invalidiserade soldater. Där har legionärerna möjlighet att jobba efter dom gjort sina år. Känns bra att få hem vin där överskottet går till en god sak.

Idag hamnade Doris under borsten, hon fäller som bara den. Döm om min förvåning när jag fick se allt som låg på gräset. Att en så liten hund kan ha så mycket hår som släpper. Känns bra att tvätta dynor mm så håller dom sej fina ett tag……. eller inte 🙂

Avslutar detta inlägg men en otroligt härlig nyhet. Pratade med Sonja igår och hon hade varit för att få svar på sina prover. Cancern har inte spridit sej så hon kvittrade som en lärka när hon delgav denna underbara nyhet. Nu är det full fart framåt men en helt ny tillförsikt 🙂 Sköt om er alla där ute, önskar er alla många, sköna, härliga, friska år 🙂

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.