Besök

Besök

Dennis fick somna in för ett litet tag sedan och saknaden och tomheten är så stor för Fredrik och Lollo. Dom frågade om dom fick komma för att prata hund och få gosa med mina, självklart fick dom det. Det blir en händelserik höst för dom. Först ska en ny liten människa se dagens ljus, så är dom 3. 🙂 Efter det så ska en valp från Karda flytta in hos dom, så är dom 4 🙂 Minna och jag räknar med att hon är dräktig då magen inte är så slank som tidigare.

Det kändes skönt att få krama om er och jag önskar er bara det bästa 🙂 Varm i hjärtat blev jag när ni sa att det kändes som att komma hem under er visit här, precis så vill jag ha det. Vi ses snart igen.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.