Jippie

Jippie

Redan denna morgon var Tures röntgenresultat registrerade. HD A och ED UA 🙂 Vilken bra star på dagen 🙂 Glad i hågen åkte jag för att hämta upp Birgitta och Freja, Tali var med också, för vidare färd till Ingela i Ljungås. Vilt fanns i skuffen så dom skulle få en ordentlig genomkörare. Det är alltid trevligt hos Ingela och fantastiska marker så det är synd att jag inte åker dit mer men det är inte alltid tiden räcker till.

Väl hemma igen så fick Bäste Ture fira sina fina resultat med att testa vilt igen, det var ju ett tag sedan. Mycket nöjd med alla hundarna så detta var ytterligare en riktigt bra dag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.