Pennie

Pennie

Fick en Kardarapport av Minna….. Deras granne hade släppt korna i hagen intill Minnas hus så Albin, Karda och hon skulle gå till bonden för att titta på djuren. Karda var lös, som vanligt, då hon är en väldigt skötsam dam…… Så fick Minna se att hon var borta? Men kom strax med en potatis i munnen? Detta lyckades hon med en gång till! Minna bad så mycket om ursäkt över att Karda länsade potatislandet men han tog det med ro 🙂 Hon är ganska matglad nu så jag får hålla ögonen på henne så hon inte äter upp mina potatisar när hon kommer hem nästa vecka 🙂 Tänk vad dessa dräktiga tikar hittar på 🙂

Penni kom för en träning och hon jobbar på så fint. Det är så roligt när ni kommer ”hem” och får en stund i skogen med er kompis. Det stora nöjet ligger i att få följa er på er resa. Tack för idag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.