Vilken helg

Vilken helg

Denna helg skulle gå i hundens tecken med WT-träning. Det skulle bli jättenyttigt för Ture att få vara med och riktigt känna på atmosfären. Han var inte alls som vanligt i går morse, ville bara ligga och inte äta så febern togs och han hade 40,7 i feber. Så märkligt att det kom så fort och att ta med honom till skogen var helt uteslutet. Då kändes det väldigt skönt att kunna ringa till Sussie så hon kom och tog över, tid hos veterinär hade jag ordnat så dom åkte dit direkt. Han har en kraftig infektion i kroppen men vad det beror på fick vi inte veta. En massa prover är tagna. Han är något lite bättre idag så vi hoppas att han snart är på benen igen. Sussie pysslar om honom så får jag snart en ny lägesrapport om lille gossen.

När Ture åkt kunde jag ägna mej åt övriga i skogen. Jag hade en slinga med 4 stationer, domare och kastare på varje. Nybörjare gick först och när dom var klara fick varje domare planera rutan för öppenhundarna. Det blev riktigt luriga och svåra stationer, inte lätta oavsett klass. Allt fungerade precis som jag tänkt så det blev hur bra som helst. Ett gäng sov över hos oss och några anslöt för att vi skulle äta ihop och bara umgås. Denna morgon begav vi oss till skogen igen för att göra en repris på lördagens arbete. Jag är så fantastiskt nöjd över helgen och att så många kom 🙂 Alla utom Senia ska starta på mästerskapet, vi blir många då. Då kommer även Vilda, Safir, Alma och Ina men på träningen var det Tali, Viggo, Freja, Walter, Senia, Loke, Fia, Saga, Soli, Jenna, Spiker, Sallt, Tova, Elsa och Leia.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.