Stackars Ture

Stackars Ture

Det har varit så jobbigt för lille Ture men vi trodde igår att det hade vänt, febern hade gått ner lite. Denna morgon var den över 40 g igen så det var bara att åka till veterinär med honom igen. Sussie har tagit den stora tunga biten med gossen. Jag har gått här, orolig och med telefonen i handen, man blir lite handlingsförlamad och tankarna går till dom hela tiden. Det dom tror felas är att han har en infektion i prostatan vilket ska vara rejält smärtsamt. Han får ligga kvar över natt så dom ser att han får rätt antibiotika och att det börjar vända. Runt lunch i morgon vet vi mer. Är det som dom tror så ska han bli helt bra igen vilket vi verkligen hoppas, stackars Ture.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.