Goa Karda

Goa Karda

Minna med familj har kommit hit idag, dom kommer att stanna några dagar och Karda blir kvar tills hon ska ha valpar och därefter 🙂 Hon börjar få en go mage så allt bådar gott 🙂

Lille Ture fick komma från djursjukhuset idag, Sussie hämtade honom. Eftersom hon har tik i höglöp och han måste ta det lugnt så är Kenneth där och hämtar honom så han kan vara här. Det blir lite farande för Ture men med hans bästa i fokus så är detta den lösningen som är bäst. Febern har gått ner men han är tagen av tidigare dagar. Nu hoppas vi på snabbt tillfrisknande så han kan vara en glad och lycklig flat igen.

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.