Bakslag

Bakslag

Bäste Ture hann inte mer än att komma hem så blev det bakslag. Febern hade sjunkit i går kväll för att denna morgon ligga på 41,1! Jag tog omedelbart kontakt med Alingsås djursjukhus och fick åka dit. Dom tror inte på att det är prostatit utan att det är en kraftig infektion som sitter i precis hela kroppen och då blir även prostatan påverkad. Nu ska dom leta vidare så dom hittar vad som felas, han får stanna kvar med dropp så hoppas jag verkligen att vi snart får hem en Ture som är på bättringsvägen. Det är fruktansvärt att lämna honom och hjärtat blöder men jag kan inget göra för killen utan nu är han i rätta händer.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.