FM 2017

FM 2017

Vilken helg vi haft 🙂 Vi har bott på Runstens Gård men FMet var på Gålö. 15 hundar kom till start, helt fantastiskt 🙂 och i 3 olika klasser, Spiker, Posse, Porter, Walter, Loke, Soli, Ina, Saga, Mossa, Tova, Freja, Vilda, Safir, Jenna och Tali. Bäst gick det för Loke, Vilda, Spiker och Jenna som fick poäng på alla stationer, hoppas jag kommer ihåg rätt… För flera var det premiär och nog gav det mersmak.

Varje domare utser en hund som dom tyckte var bäst, domarens val, och Jenna blev Sune Nilssons val på ruta 5 i ökl 🙂 TACK Lotten och Ingrid för att ni stannade kvar och tog med mitt pris som var en kylväska 🙂

På kvällen åt vi gemensamt, då kom även Sonja och Bosse som bor ganska nära. Så gôtt att få krama om dej igen. Även Figos, pappa till Karda, husse och matte kom för att hälsa på, lika härligt att se er igen. När vi åt blir det en himla massa prat och Tommy nämner att det är 28 år sedan dom köpte Kompis av mej 🙂 28 år?? Vart tar tiden vägen?

Lotten tog hand om min kamera under dagen men av förklarliga skäl så blev det bara foton från Nybörjarna. Torbjörn fick en grattisdummies för Senias titel RLDN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.