Äntligen

Äntligen

Äntligen har jag fått iordning på min dator. Det funkar att blogga från telefon men jag tycker det är lättare från datorn, framförallt kan jag använda den riktiga… kameran och få finare bilder.

Lugnet hägrar i valplådan så just nu är det inte mycket jag behöver göra, i princip bara se till att det är rent och fint. Karda vill gärna vara med oss dagtid så jag har galler ut mot tvättstugan så ser jag när hon vill komma in till oss eller gå ut till valparna. När kl. blir runt 6 på kvällen tar hon och ligger med sina små, då tycker hon att det ska vara lugnt och stannar hos dom. Hon sköter det perfekt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.