2 veckor

2 veckor

I går kväll åkte vi till vårt lilla paradis, gåsjakt stod på agendan. Det var hur mycket gäss som helst i sjön men inga som kom inom skotthåll, bättre passivitetsträning får man leta efter 🙂 och då både för mej och hunden 🙂 Väderleksmässigt var det en dramatisk kväll. Sol på ena sidan och ett rejält åskväder över sjön på det andra, man är ganska liten när man ser blixtar och hör dunder. Efter att ha laddat batterierna så for vi hem och jag kunde se till Karda och dom små, det var lugnt och fint men så hade grabben varit hemma och kollat en gång också.

Idag är valparna 2 veckor, tiden går i ett rasande tempo. När jag bäddade rent fick dom vara på Kardas täcke, korgen känns för liten för dom. Dom har ökat ytterligare 500 g på en vecka 🙂 Jag försökte, återigen, att ta ett ansiktskort men det blev suddigt. Skam den som ger sej 🙂 När allt var fint i bädden och dom fått mat så fick Karda följa med till skogen, det tyckte hon om kan jag lova 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.