Rättelse

Rättelse

IDAG är valparna 2 veckor, nog för att dagarna flyger iväg men riktigt så fort går det inte 🙂 Karda fick följa med på promenaden denna morgon och ska så få göra framöver. Hon är mycket nöjd med att få röra på sej. Vissa dagar känner man att den här dagen blir lite bättre än andra och det räcker med små ting för att känna så. På landsvägen, vilken inte är så himla bred, går jag alltid åt sidan med hundarna för att underlätta för bilisterna. Oavsett storlek på fordon så kan det gå väl fort ibland. Idag var det ovanligt mycket trafik och alla saktade ner och höll åt sidan, med ett brett leende vinkade jag tackande till dom, så härligt när hänsyn visas även om jag står i diket och inte är i vägen för dom. Väl hemma kollades valplådan där allt var lugnt och Karda hade ingen större brådska med att störa dom, skönt när allt flyter på 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.