Huset fullt :)

Huset fullt :)

Igår kom Sonja, Alma och Ina hit, så roligt att få rå om er 🙂 Kalle kom också för Leif och Anna-Karin ska ut på vift. Kalle tyckte det var himmelriket han kommit till, så många tjejer 🙂 Dock var tikarna inte lika imponerade så han sattes på plats, förutom Ina, hon kan inte säja ifrån med sin unga ålder så vi hjälper henne att få vara i fred.

Självklart ska det tränas så Eva och Birgitta mötte upp denna fm. Valparna får vara inne en massa men även ute på gräsmattan så dom får sitt. Det blir inte så mycket skogen för dom när tiden inte räcker till men ska försöka komma dit ett par gånger till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.