Massor med aktiviteter

Massor med aktiviteter

När valparna var ”gjorda” var det dags för trimning. Bordet åkte ut och vips så var Karda där, ta mej först 🙂 Jag grejade lite till så hon hoppade ner och då tyckte Jenna att hon skulle fixas men nej, det var Ina och Alma som skulle göras fina innan hemfärd. Även Kalle fick sej en liten trimning, dock fanns inte tid för hele gossen.

Så blev det skogen för viltspår. Där var redan Marianne som skulle träna för mej, det hade jag fullständigt glömt! Blod fanns så det räckte så även dom fick viltspår och det gick så bra både för Ina och Zepp, då var mitt samvete inte så dåligt längre 🙂 Efter att vi ätit så var det viltträning för Ina och även det gick som en dans 🙂

Nu ska dom snart bege sej hemåt, tiden går så fort men mycket har vi fått gjort och mycket prat och gemenskap har vi haft. Tack för dessa dagar 🙂

 

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.