Bästa hundarna

Bästa hundarna

Andjakt stod på schemat igen så vi for iväg för att jobba praktiskt. Är så himla glad i mina hundar som gör det dom ska, är tysta och stabila och vill verkligen jobba 🙂 Väl hemma insåg jag att gräset måste klippas så det var bara att sätta igång, nu är det gjort och det känns så skönt.

Jag passade på att testa busebarna med dummies. Med lite lek så skuttade dom iväg och hämtade den, det bådar gott 🙂 Självklart fick Karda hämta också, alltid bra med en mentor. Gul och röd har inga halsband längre, dom vill inte sitta kvar men jag har koll på vem som är vem 🙂

Jag har nu ändrat så jag måste godkänna era kommentarer här på bloggen. Fick en massa skräp så det var lika bra att göra så. Detta hindrar er inte på något sätt att skicka en kommentar men det kanske tar en stund före jag ser det.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.