Jenna ?

Jenna ?

Jenna har varit med grabben och jagat, själv tog jag ledigt för att jobba av what to do list. Hon har träffat två skjutna dov men eftersöket på en räv var det som gjorde avtryck på dagen. Stefan har inte haft koppel på under hela dagen, inte ens under eftersöket! Hon har en enorm erfarenhet och ett enormt lugn i det hon ska göra och gör det så fint ? så glad att grabben har möjlighet att jobba ihop med henne.  Markägaren sa under fikat, henne tycker jag om, så fick hon en macka ? Ibland blir hjärtat så där bultande och varmt, älskar Jenna så mycket ? Tali har en stor kostym att ta över men hon har visat framtassarna så hon kommer också att bli en klippa ? Självklart fick Jenna vila på kökssoffan vilken dom inte får ligga i annars. 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.