Blandad kompott

Blandad kompott

Igår var det en heldag för mej, jag hoppade på bussen för avfärd till Ullared och Ge Kås! Dom som känner mej höjer nog på ögonbrynen lite 🙂 jag avskyr nämligen att knô med människor och att handla är inte min favoritsysselsättning. Dock har jag inga problem med att gå in hos Engelssons och kika men så uppstår det ju alltid ett behov där 🙂 Nåväl, resan gick förträffligt och en hel del blev inhandlat och färden hem gick bra den också. Det är väl 10 år sedan jag var inne där och tror nog att det tar 10 år till förrns jag åker dit igen 🙂

Vildsvinet som blev skjutet i helgen lottades ut för hugade spekulanter och där hade jag tur så jag fick köpa det 🙂 Grabben var ledig och styckade det åt mej. Hem kom han med köttet packeterat och märkt, riktigt bortskämd känner jag mej, Tack Stefan.

Någon bild blir det inte för jag har inte hunnit med att fota…….

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.