Lätt oro

Lätt oro

Morgonen började med att jag gick upp samtidigt som maken så vi fick äta frukost ihop. Han ska ut i världen, långt bort, för uppdrag i 5 veckor. Han har varit iväg på massor med liknande resor, men inför vissa känner jag en lätt oro. Jag är visserligen härdad efter alla år och dom tar inga risker men ändå…… Allt praktiskt här hemma är fixat, ett socialt nätverk är ett måste så i det känner jag mej trygg.

Jag tog hundarna för en skogsvistelse, finns inget bättre när man känner som man gör. Grisarna har bökat runt på flera olika ställen, det skulle undersökas av hundarna. Vi tog oss till dom mossiga stenblocken och jag passar på att insupa hur vacker naturen är.

Jag hör hur Herkulesplanet börjar varmköra på Såtenäs. Det ljudet brukar ge trygghet och värme men det känns inte riktigt så idag. När jag är på väg hem ser jag det i luften, önskar dom en säker resa så ses vi i december.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.