Härliga söndag

Härliga söndag

Vad kan vara bättre än en viltträning så här på en söndag? Inte mycket enligt mej 🙂 Det är årets sista träning med vilt så många passade på att komma. Vädret är helt underbart så det var inga problem alls att vara ute och eftersom solen skiner så lade vi krut på sök.

Vi började med nybörjarhundarna, 8 vilt fanns ute så dom hade att jobba på. Så roligt att se hur dom tar sej ann marken och söker för att snabbt finna och snabbt in igen. Bra jobbat allihop 🙂 När dom var klara så blev det fika med sedvanligt utbyte av erfarenheter, precis som det ska vara 🙂

Det var 5 ökl-hundar så vi delade upp dom på 3 + 2. Nu var det 12 vilt ute och ett betydligt större, djupare sök. När en var på väg in fick nästa ut. Även här jobbade på dom på så fint 🙂 Efter en sådan här dag kan man inte vara annat än nöjd, att även bilderna blev av toppkvalitet gjorde inte dagen sämre 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.