Uschianna

Uschianna

8 20 skulle jag vara hos tandläkaren så det var till att gå upp i tid så allt hanns med före. Jag hade hoppats att snöovädret hade startat tidigare så jag kunde ringa återbud…… Det gick hyfsat bra att köra även om nu det både snöade och blåste. Tandsten försvann och inga konstigheter med tänderna så med lätt hjärta gick jag ut genom dörren 🙂

Ovädret har ökat så det var riktigt skönt att vara hemma på gården igen. Det känns som om dagen blir lång så nu har jag gjort en stor pepparkaksdeg, får se om den svällt färdigt i em. så jag kan börja baka. Hundarna fick ut och rasa av sej i hagen. Doris slapp koppel så hon fick röra på sej också, det skötte hon fint så vi kom in samtidigt allihop 🙂 Några bra bilder blev det inte men håll till godo, kände inte för att lägga för mycket energi på fotandet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.