Tvära kast

Tvära kast

Vi passade på att ta en rejäl promenad. Jag tog på mej mina nya kängor, lite knäppt att göra det när jag vet att vi ska vara ute ett bra tag. Det gick i stort bra, dock blev det veck på byxorna i skaftet så det började skava rejält men när byxan var uppdragen så gick det fint.

Blött i markerna är det, vattnet skvätter högt när Tali tar fart. Jag fick se en vattenpuss där träden speglade sej så fint, man får titta på bilden ett tag innan man ser vad det är 🙂 Som vanligt, när jag stannar upp, blir hundarna nyfikna på vad jag hittat och kommer direkt. Tur att jag redan fotat 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.