Härliga fredag

Härliga fredag

Det blev en tur till stan för att se om det fanns strykjärn till Black Fridaypris, självklart inte men det fick åka med ett hem. Jag lovar och svär att jag inte ska tappa detta i golvet 🙂 Gick i lite andra affärer, alltså 2 till för mer går inte, där jag hittade lite saker som förgyller tillvaron. 2 nya ursöta adventsljusstakar bl.a då mina har börjat haverera år från år så var det hög tid att införskaffa lite nytt. Kylskåpet är fyllt så det finns mat hemma när dotera med familj kommer i morgon 🙂

Vi tog en härlig tur till skogen och bara njöt. Hundarna var ystra i allt vatten som fanns och härjade friskt. Dom fick var sin stenbumling att sitta på och jag ser att ingen tittar åt samma håll 🙂 Tydligen mycket att hålla koll på.

Även om varje dag är den andra lik så infinner sej ändå en fredagskänsla, en sådan där go känsla att nu blir det helg. Kan bero på att jag får sällskap i helgen, skulle tro det 🙂

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.