Sällskap

Sällskap

Tova och Freja kom hit igår och ska stanna några dagar. Birgitta och jag brukar hjälpa varandra vilket är väldigt skönt. Vi går ofta ihop så hundarna känner varandra utan och innan så det är inga konstigheter att bo hos varandra ibland 🙂

Det blev en rejäl promenad ihop, bäst att passa på när vädret tillåter det. Vi måste över landsvägen 2 ggr och då får dom gå med mej när vi närmar oss, vid landsvägen stannar vi och kollar om det kommer någon bil och gör det inte det så går vi över tillsammans. Fortsätter så en liten bit för att sen bli hopp o lek. Det är ingen större skillnad att gå med hund som med barn 🙂 Båda måste lära sej hur man gör i situationer där det kan finnas faror. Så skönt när det sitter så man slipper koppel på 4-beningarna 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.