Dan före…..

Dan före…..

…… dopparedagen. Nu är det riktigt nära 🙂 Minnas familj är på väg hem och Stefan och Anna kommer senare för att umgås 🙂 Granen har jag satt ihop men den ska vi klä ihop så som traditionen bjuder 🙂 Skinkan ska griljeras och avsmakas, allt ska vara som det alltid varit 🙂 Dock ska vi ha ett vegetariskt julbord! Om man äter sådant som i sitt liv endast ätit gräs, vegetarian, så måste väl man kunna kalla köttbullarna vegetariska? Så ser jag på det i alla fall, alltså blir det ett vegetariskt julbord och alla är nöjda och glada 🙂

Jag kommer inte att blogga så mycket nu, vi ska invänta tomten, äta och bara umgås. Jag önskar er alla en riktigt fröjdefull Jul, ta vara på er så hörs vi lite senare. Kram på er 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.