God fortsättning

God fortsättning

Vilken Jul vi haft, så himla mysigt 🙂 Vi hjälptes åt att klä granen, så även Albin och hans pynt hängdes på en gren för det tyckte han var fint och själklart blev det bäst 🙂 Anna hade med smällkarameller som hon gjort och lyckosten Albin fick alla 🙂 På Julafton kom Tomten. Albin var lite reserverad och studerade Tomten väl men köpte att det var Tomten och ingen annan 🙂 Minna hade sytt äggmössor till Stefan och Anna samt klätt en korg i samma tyg, det blir perfekt när dom är ute hos hönsen 🙂

Juldagen tog vi det bara lugnt med dito promenad men inte så mycket mer. Annandagen var det jakt. Stefan gick med Doris, Anna satt med mej och Kenneth på annat pass. Många jägare och hundar var ute men inte mycket till vilt i markerna. Efter det kom Minna med familj för nu skulle det grillas både korv och Kolbulle. En Swedish stove togs med för ändamålet, suveränt gott blev det med Kolbullen och ett minne vi kan leva på länge.

Därefter for jag hem för att koka risgrynsgröt, övriga åkte till Såtenäs för att se om planen var kvar 🙂 Spännande för Albin och dom som inte varit där förut och roligt för övriga att åter få se hangaren. Idag var det hemvändardag men vi ses snart igen. Nu kommer det en hel drös med bilder 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.