Aktiviteter

Aktiviteter

Idag körde vi långa linjetag samt dubbelmarkeringar under promenaden. Bäst att passa på då vädret är ok 🙂

Julgranen har plockats ner, vilket var väldigt skönt. En massa apelsinmarmelad har kokats så nu klarar jag mej långt fram på året, känns himla bra 🙂 Löken är inte riktigt riktigt torr än men snart ska den mixas till pulver. Jag skar den för hand och då blir det lite tjockare skivor och tar längre tid. Mandolinen har jag kastat då jag inte kan hantera dylika ting……. är lite trött på att ha plåster på mina sargade fingrar…… då är det helt ok att det tar längre tid att torka löken, dock har inte ugnen varit på i natt för jag vill ha koll på den. Den som väntar på något gott…….. 🙂

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.