Is

Is

I mörkret gick jag ut för att rasta hundarna, vägen kändes bra men på väg tillbaka for fötterna iväg och jag föll handlöst på sidan. Tur det finns air bag lite här och där på kroppen så jag landade mjukt 🙂 Mest orolig var jag för att tappa kopplet med Doris så inte hon skulle dra iväg med det på sej men även det gick bra.

När ljuset kom vågade jag inte gå hela rundan utan tog bilen till skogen och rackarns så halt det var på vägen. Det blev en skön utevistelse så nu är det bara att ta tag i dagen.

Löken fick jag mixat igår så den ska jag testa i färsbiffar idag, ska bli spännande att se om det blir bra eller inte. Lite kul att fixa pulvret så jag hoppas smaken sitter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.