Lovande

Lovande

Vi har haft en härlig helg i Jonstorp där vi passade på att träffa ytterligare ett par malmöiter ? Lika trevliga var dessa människor som dom jag mött tidigare, känns väldigt bra. Dom med flera väntar nu tålmodigt på valparnas nedkomst.

Tali har idag varit på ultraljud och nog är hon dräktig ? Det är lite tidigt att göra det men en tid fanns och den tog jag ? Det brukar aldrig räknas fosterblåsor utan man konstaterar bara att tiken är dräktig eller inte så det var positivt.

Helgen har även varit framgångsrik i olika tävlingar för Sonja med Alma och Ina, Anita med Sam och Susanne med Saga ❤️ Fina poäng både i lydnaden och på WT. Grattis till er ❤️ Jag har skickat resultat till min webba så hon för in det på min hemsida under grattis, där kan ni se mer om resultatet.Elin med Nova och Eine med Ville har gått kurs i nordiska viltspår. Ska bli spännande att få följa er ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.