Allt möjligt

Allt möjligt

Äntligen är potatis och lök satt i landet ? Lite sent men bättre det än inte alls. Då fick jag se Draken nyfiket närma sej. Han har varit väldigt reserverad men nu börjar han bli sällskapssjuk. Jag hämtade mat och fick honom alldeles intill mej ?Hundarna, och jag också, älskar att vara i skogen. Jenna har bravecto men inte Tali då hon skulle paras. Vill inte gärna ge något då. Det blir såklart många fästingar på henne så nu är det hög tid att göra hemmakok till henne. Basilika och timjan kokas upp i 1 l vatten, låt dra tills det svalnat. I med citron, sila och spraya på hunden. Bättre än inget ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.