Hej världen

Hej världen

Daisy är med mej när det ska bäddas rent. Jag har tydliga regler, inga små barn i valplådan, ej heller får man lyfta en valp. Jag har aldrig förstått varför man ska ta en massa foton på små barn som håller en liten valp. Valpens enda behov är mat, värme och att få sova. När dom är större kan barn sitta på rumpan och klappa dom och vill valpen upp i knät så ok. När jag bäddar rent så lyfter jag ur valparna och Daisy övervakar och säjer till om någon kommer utanför filten, det sköter hon perfekt. Det var hon som fick se att valparna börjar få ögon 🙂 Att ta kort själv på det var inte lätt så det fick bli som det blev. Nu börjar världen växa för pluttisarna och utvecklingen kommer bara att gå fortare och fortare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.