Tillkortakommande

Tillkortakommande

Daisy och jag for till Stefan för att titta på hans djur. Det är ett myller av kycklingar och ällingar, så mysigt att se. Klappa kanin är heller inte fel 🙂

Denna morgon skulle jag se om valparna kunde ha sina halsband. Förvirringen blev total när jag fick det till 5 hanar! Jag kollade och kollade och visst var det 5 killar. Jag var helt övertygad om att det var 4 när dom föddes men där hade jag fel. Är man mosig i huvudet vid en valpning så kan det bli så här. Att valparna ska ha det lugnt vet ni och att jag inte stör dom i onödan och så vill jag ha det, då är det lätt att man kan missa. Bara att erkänna mitt misstag och glädjas åt goa, starka valpar som är knäpptysta i sin låda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.