Pust

Pust

Doris är ingen flat, det vet ni som känner till henne. Denna blandis som Kenneth och Stefan har med på vildsvinsjakt och som jag tar mina händer från….. Hon är jättego och snäll men samtidigt så himla egen, gå i koppel går fint ca 3 sekunder sedan drar hon. Hon bara gör och det bara för att hon kan. Hon hoppar över det mesta så grinden i groven är inget undantag. När det regnar och tassarna blir smutsiga så är det inget kul när hon far över och stämplar ren matta/golv.

Alltså for jag glad i hågen och köpte en spaljé som jag satte upp och skulle hålla henne på plats, funkade i 3 timmar! Jag var ute och Kenneth skulle åka, då tog hon sats……. Spalje´n  är inte av någon superkvalitet men nog trodde jag det skulle vara ett hinder i alla fall. Men nej! Nu är den ett minne blott och jag får tänka ut något annat för jag kan vara envisare än Doris!

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.