Träning

Träning

Vilken dag vi fick i skogen, vädret var helt perfekt så det var bara att njuta 🙂 Vilt var upptaget för här skulle tränas inför B-prov. NKl och ÖKl kördes med allt vad det innebär, dock inget vatten. Hundarna sköter sej så fint, Nova behöver mer träning med vilt så kommer hon att bli hur bra som helst. Jag var fantastiskt nöjd med Tali som inte gjort en ÖKl-träning på jättelänge. Hon var klockren och även linjetaget fixade hon 🙂 Njutbart att se alla duktiga hundar, Spiker fick en utmaning då höglöpande Freja varit i söket men det fixade han. Det är så nyttigt för hanar att få jobba där löptikar varit, allt blir så mycket enklare när dom är vana vid det.

Spiker, Fia, Sally, Tova, Freja, Nova, Tali och Saga fick sej en genomkörare, Tack för idag 🙂 Det blev inte så bra bilder från träningen men vid fikat blev det bättre med kameran 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.