Byte

Byte

Saga åkte hem till sej igår, på kvällen kom lilla Leia för att stanna några dagar medans husse och matte är iväg. Tikarna undrade om det verkligen var meningen att en valp skulle vara här? Ture tyckte det var jättedumt! Dom får bara gilla läget för det är jag som bestämmer 🙂

Vi tog en sväng till skogen så Leia fick blåsa ur en del energi. Ture visade hur man gräver upp tryfflar men det var även spännande att se vad Jena och Tali gjorde. Leia fick hänga med en sväng till och då med Doris, vi skulle kolla passen inför älgjakten. Hon har nu sovit gott så det är hög tid för att rasta henne. Allt flyter på som det ska 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.