Busvalpar

Busvalpar

Leia fick igår testa kanindummies. Inga tveksamheter alls 🙂 Rakt in till mej och nog blev jag positivt överraskad när hon så fint gick vid min sida med den, det kändes mycket bra.

Kullsyster Selma har flyttat hem, det blev inte som det var tänkt och så kan det bli ibland. Jag har ångrat att jag inte behöll en valp själv men nu finns hon här i alla fall 🙂 Jag tror att det finns en mening med allt som händer och nog tycker jag synd om husse och matte som lämnade henne men otroligt glad att ha henne här. Dom kommer att få följa hennes liv hos mej så jag hoppas det känns lite lättare då.

Leia och Selma härjar vilt så det blev till att dela på dom så dom kan sova en stund. Snart får dom busa igen. Inga bilder från idag men väl på Leia som apporterade igår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.