Lilla Stina

Lilla Stina

Igår kväll var det årsmöte med älglaget. Stina fick följa med så hon inte skulle vara inne för länge. Mycket gos fick hon men när mötet började lade hon sej för att sova. Klubban slog i bordet, mycket prat och skratt men hon bara sov ❤️

I morse var det dock inte som det skulle med Stina. När hon kissade så var det bara ett skvättande hela tiden. Ajdå, förmodligen urinvägsinfektion. Får tag på veterinären som bor 20 minuter bort. Urinprov medtaget och nog var det så. Även där var hon hur cool som helst. Vicken tjej ❤️ Nu har hon fått sin första tablett så det ska snart vara borta. Hon är lika pigg och glad som vanligt och äter bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.