Älgjakt

Älgjakt

Så är det dags för älgjakt igen. Upp i ottan för att sitta enskilt. Stefan har gjort ett torn hemma hos sej som jag testade igår, där skulle jag vara i morse. Stegen var helt lodrät så det fixade jag inte ? Snabbt och lustigt fixades en stege som ställdes som en trapp och dessutom räcke till det. Helt kanon att ta sej upp och med tanke på skaderisk borde det se ut så här på alla torn.

Stina kan inte vara hemma själv och får inte vara i hundgården med sin urinvägsinfektion, alltså fick hon följa med i första drevet. Förundrad såg hon hur Jenna och Tali for iväg. Roligt var det att vara i skogen och sen sov hon sött i bilen. Tali går över en spång och det gjorde Stina också  fick dock inget kort på det.

En bild på nästan hela jaktlaget. Fika och tjôt förgyller en blåsig, lite kylig och småregnig dag. Inget vilt fällt men väl hemma igen så gick det 4 fasantuppar i vår mark. Vi har aldrig jagat fasan då det finns alldeles för få, är det 4 kan man ta en annars är det bara bråk dom emellan. Tali fick apportera.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.