Hemma

Hemma

Idag tog jag ledigt från jakten. Behövde handla hem grejer inför styckning då jag har hand om allt från kvarn till påsar, mitt kylskåp behövde också en fyllnad så nu är det gjort. Dammsuga och tvätta är också nödvändigt då inget av det blivit gjort under veckan.

Lillfjompan fick ett riktigt bushumör som bara valpar kan få så då blev det hagen med en, för henne, ny dummies. Vi började med sitt stanna kvar och jag gick bara en liten bit från henne, gick väldigt bra 🙂 Så fick hon vara vid min sida när jag kastade iväg den tredelade apporten, inte lätt att få greppet ordentligt men in skulle den. Jag gjorde ingen affär av det hela, hon lär sej och huvudsaken är att hon kommer till mej och inte går någon annanstans. Vi gjorde det ett par gånger och nöjd med resultatet gick vi hem så dom stora fick springa av sej i hagen också.

Då blev Stina busig igen och Tali hade fullt upp med att freda sej. När hon fick nog lade hon ner Stina och höll henne där, nu ger du dej! Ok sa Stina och ville dra därifrån men Tali ansåg att tillrättavisningen inte var nog så hon drog efter så blev det platt fall igen. Efter det ville Stina sååååå gärna bita i nacken på Tali men lät bli. Förståndig Jenna går med mej, då tar jag hand om skruttan så hon slipper. Man blir gärna extra öm i sinnet när man har en äldre hund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.