Sällskap

Sällskap

Igår fick Kenneth ta en fästing på min rygg, blä! Han jobbar i helgen så när jag upptäckte en fästing på min hals hade han åkt. Bara att ta bort den själv men fick inte med allt. Den sitter lite för långt bak för att jag ska kunna pilla bort det, får vänta tills han är hemma igen. Ser dock att det är rött runt och ömt är det men det kanske lägger sej. Skitdjur är vad det är ?

Så var det dags att stycka lite vilt. Stefan är en fena på det, blir himla bra så tack för hjälpen ❤️ Nu ligger det kött i frysen, märgben finns till hundarna, bara den tråkiga disken av kvarn mm. Jag tar en paus och vad är bättre än tre hundar som vill vara så nära dom kan ❤️ Alltid roligt att vara uppskattad ?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.