Valpträff

Valpträff

Hugo, Sigge, Lari, Liila, Leia och Stina har varit med på valpträffen idag. Det blir mycket intryck då dom började med att gå fint i kopplet och därefter Nej-övning då man inte får ta korvbiten som ligger i skålarna på gräsmattan. Handtarget med klicker gjorde vi också före fikat. Sedan var det apportering, först med dummies som dom var riktigt duktiga på men när fåglarna kom tröt modet. Efter allt intryck lägger jag inga värderingar i det utan det blir till att sakta jobba vidare med vilt när dom är pigga och glada.

Det var mycket roligt att se dessa härliga valpar och dess ägare som jobbar så fint med dom. Stort tack för att ni kom 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.