Trevlig helg

Trevlig helg

Minna med familj är hemma och åker i morgon, tror att Karda tycker det är roligt att vara hemma lite igen 🙂 Medans vi har bakat lussekatter och hittat på en massa annat trevligt så har Susanne och Anna-Lena försökt med parning. Det känns som om Saga är väldigt sen i löpet så än har vi inte gett upp. Dom ska få dom chanserna dom behöver och för varje date blir det mer och mer allvar. Så håll tummarna för oss.

Minna hjälpte mej att filma duktiga Stina. Hon utvecklas så himla fint och sakta men säkert bygger vi på träningen. Jag är ingen träningsnarkoman utan det blir lite då och då. En del skulle nog tycka att det är väl lite men när jag tränar så är det kvalité som gäller och det funkar för mej 🙂 Här kommer snutten på Donnan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.