Hmm

Hmm

Igår var vi iväg för nytt försök mellan Saga och Guinness men nu är det nog försent. I helgen var det riktigt nära men han fastnade inte, dock har underligare saker hänt så vi håller koll på Saga om det tagit sej eller inte. Har det inte gjort det så görs försök med Freja efter nyår med tilltänkt hane. Info kommer framöver. Det finns en mening med allt så det är ingen ide´ att fundera på varför saker blir som det blir även om det känns lite synd om det inte gick hela vägen.

En fin promenad blev det i skogen denna morgon. Vinterns första snöflingor kom och även om jag tycker att det kan vänta så var det lite stämningsfullt. Energi laddas så nu ska här tas hand om tvätt och andra hushållsnära grejer, det är ju kul……

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.