Grattis

Grattis

Äntligen är planeringen gjord och genomförd, det värsta var att inte få säja något 🙂 Kenneth fyller 60 i morgon och Jonas + Minna sa redan vid jul att dom skulle komma hem för att fira honom och då började hemlighetsmakeriet. Jag tänkte att när familjerna är här så åker vi till skogen för att grilla korv under lördagen och då skulle även lite släkt och vänner samlas runt elden. Allt som skulle inköpas fick gömmas så inget avslöjades och det fixade jag.

Så blev det fredag em. Kenneth tittade ut och sa – Det är en hund utanför? Är det Karda? Men där kommer Albin 🙂 Snacka om överraskning när Minna dök upp. En liten stund senare rullade fam Seger in och Kenneth blev ytterligare förvånad 🙂 Så bestämdes det att vi skulle grilla korv på lördagen för det tycker dom små är så roligt 🙂 Alla höll god min, Kenneth var strängeligen tillsagd att inte lägga sej i vad som skulle med utan bara göra som han blev tillsagd. Som den lydiga make han är så gjorde han som jag sa 🙂

Hela vår familj var samlad (utom David och Emma som var magsjuka) och elden började ta sej, då började bil efter bil att rulla in. Så himla lyckat det blev. Kenneths överraskande min när han såg vilka som kom var lönen för mödan. Hela eftermiddagen tillbringades i skogen för att, på kvällen, firandet fortsätta i Hôlevalla med familjen.

Alla är inte med på bild men mysigt hade vi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.