Fina Stina

Fina Stina

Jag hade en duva och kråka uppe som jag tänkte testa Ture och Stina på igen. Jag satte Stina, gick iväg och lade ut den ena fågeln, gick tillbaka, vände henne i riktning bort från fågeln, gick iväg och lade ut den andra, tillbaka till Stina och vi vänder mot den först utlagda fågeln. Hon var klockren, med fart och fläkt hämtade hon och avlämnade utan att dra till den andra fågeln 🙂 Självklart fick hon hämta nr 2 också, så gjorde vi en repetition och när den gick lika bra var jag jättenöjd över Stina Fina 🙂

Ture fick samma uppgift vilket han också skötte med glans 🙂 Dock blev dom bilderna helt kass, dom på Stina blev bättre.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.