Förlösande

Förlösande

Jag tog en tur till Djur o Natur för att köpa jord och gräsfrön. Där jobbar en riktig talle 🙂 Talle är absolut inget negativt, för mej är det en person som har glimten i ögat och som är en gladlynt person. Han tog mej till gräsfröna, håller upp paketet och pratar lite om det. Så ber han mej att hålla fram handen, jag fick ett stort ? i huvudet men gjorde som han sa. Han ”häller” frön från det oöppnade paketet i min hand – Å nej det kommer ju inget  säjer han leende. Jag började skratta och han frågar – Gick du på det? – Stenhårt svarade jag och vi skrattade ihop. Vårat skratt smittade så strax skrattade vi så hjärtligt åt det dråpliga så tårarna kom 🙂 Ibland krävs det inte mycket för att det ska bli en rolig episod men det är tillfället och sinnesstämningen som gör det. Han gjorde min dag och det var precis vad jag behövde 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.